Moestuinadvies – Merel & Ruud

Groenten - Moestuinadvies

Moestuinadvies – Merel & Ruud

Episode 36
1:07:42

Moestuinadvies – Merel & Ruud

Merel & Ruud kochten samen een oude boerderij en toverde deze om tot 5000 vierkante meter voedselbos. Niet met een toverstaf, maar met hun eigen handen in de aarde. Van zaaien tot verwerken van de oogst, van snoeien tot composteren en van bijzondere en tropische eetbare planten kweken tot het aanleggen van voedselbossen en eetbare tuinen. Je kunt het allemaal leren vanuit je eigen tuin, bij moestuinadvies, dé groene hulplijn. 

Mocht jij nu nieuwsgierig zijn geworden naar wat je allemaal kunt in jouw tuintje? Of je nu een beginnend of doorgewinterde moestuinier bent, met hectaren grond of een vierkante meter. Neem een kijkje op de website van Moestuinadvies voor onder andere de cursussen moestuinieren, oogst verwerken, composteren en snoeien. Meer dan 1500 moestuinzaden, pootgoed, moestuinplanten, bloemen, moestuinmaterialen en alle benodigdheden om je oogst te verwerken of zelfs om wijn te maken! Alles wat je nodig hebt om van je moestuin een feestje te maken, met een hele fijne moestuincommunity. 

Moestuinadvies Merel & Ruud

Listen to the specific part

05:52
Servies liefde
24:52
De moestuin vóór het advies
44:26
De moestuin op het menu
54:35
Geen paniek

Episode Transcript:

Moestuin community

Merel & Ruud laten zien dat moestuinieren niet alleen voor pensionadas is en dat vingers vanzelf groen worden in de moestuin. In de afgelopen jaren is Moestuinadvies uitgegroeid tot een bruisende community van meer dan 500 leden, met een eigen podcast en een enorme groene webshop. Alle ingrediënten voor eten uit eigen tuin.

Moestuinadvies Ruud & Merel in de tuin

Meet your hosts:

Merel & Ruud Moestuinadvies

Merel & Ruud

Founders - Moestuinadvies.nl

Jamie Penders - Once Upon A Taste Podcast

Jamie Penders

Host - Once Upon A Taste de Podcast

Type at least 1 character to search