De bijsmaak van armoede – Lenneke Manschot

De bijsmaak van armoede - Lenneke Manschot

De bijsmaak van armoede – Lenneke Manschot

Episode 31
53:35

De bijsmaak van armoede – Lenneke Manschot

We leven in een digitaal tijdperk waarin we graag delen wat voor lekkers we allemaal eten en dat is een groot privilege. Want wat voor voedingsmiddelen je allemaal kunt kopen, hangt voor een groot deel af van hoe gevuld je bankrekening of portemonnee is. Geld, en vooral het gebrek daaraan is een groot taboeonderwerp waar niet vlug over gesproken wordt aan de keukentafel. Maar dat betekent helaas niet, dat het daarom niet vaak voorkomt. In 2022 leefden 358 duizend mensen in Nederland in de bijstand. Armoede heeft een enorm effect op smaakbeleving.  

In gesprek met Lenneke Manschot over welk effect opgroeien in Armoede heeft gehad op hoe zij smaak toen en nu ervaart. Over oma croma, het eiervrouwtje & je eigen boontjes doppen.

Als je meer van Lenneke wil horen. Dan kun je verder luisteren naar haar eigen podcast Lullen met Len. En via www.freelennse.nl vind je alle informatie over haar Copywriting aanbod voor tekstuele aantrekkingskracht. Want Lenneke is goed met woorden, en dat kan ze jou ook leren. Volg Lenneke alvast op Instagram @freelensse. Daar deelt zij super handige tips voor jouw copy. En kun je gezellig meekijken bij haar smakelijke avonturen. 

Lenneke Manschot Freelennse

Listen to the specific part

12:50
Het eiervrouwtje
18:50
Een lege koelkast
35:20
Hard werken
36:57
Geld maakt het leven makkelijker

Episode Transcript:

Van dubbeltje op zijn kant naar succesvol ondernemer

In 2018 zegde Lenneke haar huur en haar baan op en kocht een huis aan de andere kant van het land. Met nul euro op haar spaarrekening, een verse hypotheek en het plan om teksten te gaan schrijven, nam ze de tijd om opnieuw te beginnen. Inmiddels zorgt ze als succesvol Copywriter en ondernemerscoach alweer bijna 12 jaar voor tekstuele aantrekkingskracht!

De bijsmaak van armoede - Lenneke Manschot

Meet your hosts:

Lenneke Manschot — tekstschrijver Gelderland

Lenneke Manschot

Copywriter & Ondernemerscoach

Jamie Penders - Once Upon A Taste Podcast

Jamie Penders

Host - Once Upon A Taste de Podcast

Type at least 1 character to search