Buitenhotel Les Nourrits – Chef Dennis

Buitenhotel Les Nourrits Chef Dennis

Buitenhotel Les Nourrits – Chef Dennis

Episode 8
28:02

Buitenhotel Les Nourrits – Chef Dennis

Een aards paradijsje in Boers en Othe, waar je tot rust komt tussen de groene velden. 2 Rotterdammers: Kim & Dennis, 2 trouwe viervoeters: Tyson & Tony, en 4 houten chalets. Hét recept. Laat je betoveren door de magie van Buitenhotel les Nourrits.

Van internationaal Cocktailshaker tot Chef-kok in eigen keuken

In aflevering #8 van Once Upon A Taste de Podcast ben ik te gast bij Buitenhotel Les Nourrits, waar Dennis met ons deelt hoe het Buitenhotel is ontstaan en de weg die hij heeft afgelegd om zijn dromen waar te maken. Van internationaal Cocktailshaker tot Chef-kok in eigen keuken – Voor Dennis is smaak synoniem aan het leven. Over hard werken, koken met emotie en thuiskomen.

Als een God in Frankrijk

Als je nog niet eerder bij Buitenhotel les Nourrits bent geweest, doe het! Neem een kijkje op de website van les Nourrits of op Instagram @buitenhotel_lesnourrits, laat je verleiden en boeken die hap. Dan zit je voor je het weet, te genieten van een glaasje Crémant de Bourgogne en de kookkunsten van Dennis.

Ook in het najaar kan ik je van harte aanbevelen om lekker langs te komen en te starten met een aperitief bij het haardvuur. Klik hier voor een voorproefje. Tot snel bij het Buitenhotel!

* Deze aflevering bevat een korte muziek quote (minuut 27:04 tot 27:19) van het album Africa/Brass van het John Coltrane quartet.

Buitenhotel Les Nourrits-Bar

Listen to the specific part

03:42
Smaak als synoniem van het leven
04:48
25 jaar cocktails shaken
09:36
Het geluk blijft bovendrijven
23:05
Perfectionisme

Episode Transcript:

Een aards paradijsje in de Bourgogne

Nabij Chablis en Champagne ligt een klein plaatsje in de Bourgogne. Waar de wijn en cider fermer rijkelijk vloeit, het vuur altijd brandt - hetzij in de vorm van haardvuur, kampvuur of BBQ- en er een plaatsje voor je gedekt is aan de meters lange tafel. Om te genieten van de heerlijke plats du jour.

Fotografie: Randy Ruijter
Buitenhotel Les Nourrits-Grill | Randy Ruijter Photography

Meet your hosts:

Buitenhotel Les Nourrits-Dennis | Randy Ruijter Photography

Chef Dennis

Co-Founder - Buitenhotel Les Nourrits

Jamie Penders - Once Upon A Taste Podcast

Jamie Penders

Host - Once Upon A Taste de Podcast

Type at least 1 character to search