Acht maanden Detoxen – Guusje Damsteeg

Thumbnail Guusje Damsteeg

Acht maanden Detoxen – Guusje Damsteeg

Episode 11
50:30

Acht maanden Detoxen – Guusje Damsteeg

Disclaimer: Deze podcastaflevering is bedoeld ter inspiratie. Dus geen aanbeveling voor een dieet of levensstijl. Want voor ieder lichaam werkt wat anders en het is belangrijk om altijd eerst goed te onderzoeken wat bij jou past.

In aflevering #11 van Once Upon A Taste de Podcast ga ik in gesprek met Guusje. Zij volgde 8 maanden lang een volledig rauw dieet. Bestaande uit fruit, groenten en kruiden, als detox voor haar lichaam. We blikken terug op hoe deze 8 maanden voor haar waren. En wat voor effect deze radicale manier van eten (acht maanden detoxen) heeft gehad op haar lichaam en haar geest.

Mocht je na deze podcast nieuwsgierig geworden zijn naar de Sea Moss Gell van Guusje, neem dan een kijkje op de instagram pagina van Grace Sea Moss. En mocht je nog vragen hebben aan Guusje, stel ze dan gerust!

8 maanden detoxen

Listen to the specific part

13:00
De reis
25:10
Water en thee
33:25
Nu is het genoeg
46:34
Frietjes

Episode Transcript:

‘’Je bent wat je eet’’

Alles wat we consumeren heeft effect op ons lichaam en onze geest. Maar we eten niet alleen om onszelf te voeden of onze honger te stillen. We eten uit gewoonte, voor de gezelligheid, als genotsmiddel, controlemiddel, uit verveling of voor afleiding. En wat stop je dan in je mond? De enorme hoeveelheid aan keuze in de supermarkt maakt de keuze alles behalve gemakkelijker.

Grace Sea moss gell

Meet your hosts:

Guusje Damsteeg

Guusje Damsteeg

Conceptontwikkelaar - Grace

Jamie Penders - Once Upon A Taste Podcast

Jamie Penders

Host - Once Upon A Taste de Podcast

Type at least 1 character to search