Frank About Tea – David Kellerman

Frank About Tea David Kellerman

Frank About Tea – David Kellerman

Episode 18
45:46

Frank About Tea – David Kellerman

Frank About Tea is open en eerlijk. Waanzinnig goede thee, zo van de plantage bij jou op tafel. Door direct in te kopen bij de theeboeren, te blenden én te verpakking in de productielanden, wordt de onnodig lange theeketen flink ingekort. Daardoor komt de thee niet alleen verser dan vers in jouw kopje, maar krijgen de theeboeren ook de eerlijke prijs en het respect dat zij verdienen. Zodat we ook in de toekomst nog kunnen blijven genieten van echt lekkere en eerlijke thee. Van Fair trade naar Fair Chain.

In gesprek over sociaal ondernemerschap, pionieren en menselijkheid als hoofddoel. Maar ook over verroeste thee, het wiel opnieuw uitvinden en een orgastische smaakervaring!

Frank About Tea proeven

Als jij nu ook wil proeven hoe Frank About Tea verschil maakt en de Tea high wil verspreiden door Frank about tea cadeau te doen aan lieve thee liefhebbers én aan jezelf, neem dan een kijkje in de webshop van Frank About Tea.

Met de code JAMIE krijg je bij elke bestelling van minimaal 1 koker of stazak thee, 1 stazak thee naar keuze gratis! Hoe werkt het? Leg de 2 producten naar keuze in je mandje, voer de kortingscode in voor het afrekenen, en het bedrag wordt verrekend.

Theeleut

Als je meer wil horen over thee met een missie, luister dan naar aflevering #20 van Once Upon A Taste de Podcast met Matthijs Westerwoudt van Wilder Land. Over culinaire biodiversiteit, een duurzaam verdienmodel voor boer én mens, en de smaak van de natuur.

Frank About Tea - Once Upon A Taste Podcast

Listen to the specific part

06:20
Een orgastische smaakervaring
08:38
Menselijkheid terugbrengen
26:10
Hoe het begon
33:54
Missie & commercie

Episode Transcript:

Bizar smaakvolle thee

Tijdens het micro-festival Campfire stories, proefde ik voor het eerst de thee van Frank About Tea. En vanaf toen is in het bijzonder Jasmijnthee, nooit meer hetzelfde voor mij. De smaak is mij nogsteeds bijgebleven. En toen ik een paar dagen later tijdens de opname van podcastaflevering #9 met Maartje Bregman, weer een bizar smaakvolle kop thee kreeg en dat toevalligerwijs wéér Frank About Tea bleek te zijn, moest ik daar meer over weten!

Thee

Meet your hosts:

David Kellerman - Frank About Tea

David Kellerman

Founder & CMO - Frank About Tea

Jamie Penders - Once Upon A Taste Podcast

Jamie Penders

Host - Once Upon A Taste de Podcast

Type at least 1 character to search