Food from cloud nine – Claudia Damen

Claudia Damen - Food from cloud nine

Food from cloud nine – Claudia Damen

Episode 26
36:22

Food from cloud nine – Claudia Damen

Ten tijden van de wildgroei aan foodbloggers is er één account in het bijzonder waarvan het water mij telkens weer in de mond doet lopen. Met foto’s van versgebakken zuurdesembrood, comfortfood & zoete verleidingen die mij steeds een beetje verder naar de zevende hemel brengen. Met als einbestemming: Food From Cloud Nine. De fotografe, foodstylist en receptontwikkelaar achter al dit lekkers is Claudia Damen.

In gesprek over hoe Claudia door een koolhydraatarm dieet alles zelf ging maken en daar maar liefst 2 bakboeken uit voort kwamen: ‘Vers Deeg & Zoet Deeg’. En van non-stop in de keuken naast een full-time baan, naar full-time ondernemen.

Neem vooral een kijkje op www.foodfromcloudnine.nl en volg @foodfromcloudnine op instagram en youtube voor de lekkerste recepten en eet-inspiratie. Daar vind je ook alle informatie over de workshops foodie fotografie en fotograferen met kunstlicht, waarbij Claudia jou alle kneepjes van Food fotografie leert.

Food from cloud nine - Claudia Damen

Listen to the specific part

02:26
Van koolhydraatarm naar alles zelf bakken
06:00
Van blog naar boek
13:02
Thuisgemaakt, zo veel lekkerder!
16:23
Before & after foto’s
17:44
Non stop bezig zijn met eten

Episode Transcript:

Een weg bakken naar de zevende hemel

Het begon ooit allemaal met een koolhydraatarmdieet, maar inmiddels heeft Claudia Damen maar liefst 2 koolhydraatrijke bakboeken op haar naam: ‘Vers Deeg & Zoet Deeg’. Nu kan iedereen zich een weg bakken naar de zevende hemel.

Meet your hosts:

Food from cloud nine - Claudia Damen

Claudia Damen

Food fotograaf - Kookboeken auteur - Receptontwikkelaar

Jamie Penders - Once Upon A Taste Podcast

Jamie Penders

Host - Once Upon A Taste de Podcast

Type at least 1 character to search