Cinema Culinair – Harold Smits

Cinema Culinair – Harold Smits

Episode 13
47:15

Cinema Culinair – Harold Smits

Hét epitoom van smaakbeleving. En terug van weggeweest. Cinema Culinair! What you see is what you eat. Het beste van beide werelden. kijken naar een topfilm én tegelijkertijd proeven wat er in die film wordt gegeten.

Deze zomer hoorde ik voor het eerst van Cinema Culinair via Dennis, van Buitenhotel les Nourrits, die ik sprak in aflevering #8 van Once Upon A Taste de Podcast. En daar wilde ik meteen meer van weten! In deze aflevering schuif ik aan tafel met Harold Smits van Cinema Culinair. Over de meest spraakmakende food films, zinnenprikkelende scènes en de beschonken film waar het ooit allemaal begon.

Bijzijn is Meemaken!

Als je nu denkt: hier moet ik bij zijn! Dit moet ik meemaken! Dat kan. Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de website van Cinema Culinair zodat je als eerste op de hoogte gehouden wordt van nieuwe voorstellingen. Want de 1e film Chef die dit jaar opnieuw gelanceerd werd, was binnen 24 uur volledig uitverkocht. Volg daarnaast @cinemaculinair via instagram voor de lekkerste film-quotes, -gerechten en behind the scenes.

Cinema Culinair

Listen to the specific part

05:09
Chef
12:12
Hoe het begon
23:32
Estômago
38:31
La Grande Bouffe

Episode Transcript:

Good Film, Good Food, Great Timing!

Met films als Chef, Julie & Julia, Tampopo en La Grande Bouffe. Want sommige films moet je niet alleen zien, die moet je proeven! Bij de smaakvolle voorstellingen van Cinema Culinair eet je op prachtige locaties, exact dezelfde gerechten als in de film. Op de seconde nauwkeurig. Zodat je eet wat je ziet. Intenser dan dit kun je een film niet beleven. Genieten met al je zintuigen.

Estômago - Cinema Culinair

Meet your hosts:

Harold Smits

Co-Founder - Cinema Culinair

Jamie Penders - Once Upon A Taste Podcast

Jamie Penders

Host - Once Upon A Taste de Podcast

Type at least 1 character to search