De Muze van Suze & de smaak van rouw

De Muze van Suze & de smaak van rouw

Episode 25
36:21

De Muze van Suze & de smaak van rouw

In februari 2021 overleed Suzanne’s vader onverwachts. Uit de daaropvolgende periode van rouw ontstond haar rouwbundel ‘Vandaag breng ik je weg’. Haar vader was chef-kok en had een bijzondere band met smaak.  

In aflevering #25 van Once Upon A Taste de Podcast blikken we samen met Suzanne van der Eerden, alias ‘De Muze van Suze’, terug op welke rol smaak heeft gespeeld in haar opvoeding, en de smaak van rouw. Over mosterdsoepwedstrijden en junior & senior samen in de keuken. Maar ook over ‘plum together’, ‘zwart is goed’ en ‘als het maar veel en vet is’.  

Voor iedereen die op zoek Is naar een origineel cadeau voor geboorte, rouw of trouw, een liefdes- of dankbetuiging of propositiepoëzie om woorden te geven aan het leven. Neem dan een kijkje op haar website www.demuzevansuze.nl en volg @demuzevansuze op instagram

Suzanne van der Eerden - Slagroom

Listen to the specific part

14:38
Mosterdsoep-wedstrijden
16:38
Vega gehakt
18:10
Het contrast
26:26
Boterhammenworst & Kip kerrie

Episode Transcript:

Spreken is zilver, schrijven is goud

De Muze van Suze schrijft teksten geïnspireerd door mensen zoals jij en ik. De momenten die we in ons leven – fantastisch of verdrietig – allemaal tegenkomen. Ze zoekt voor ieder mens & moment de juiste woorden. Recht uit jouw hart, uit Suzanne’s pen. Suzanne is jouw woordentovenaar voor geboorte, rouw en trouw. Maar ook voor ondernemers, organisaties en evenementen. Want spreken is zilver en schrijven is goud.

Rouwbundel - Vandaag breng ik je weg - Suzanne van der Eerden

Meet your hosts:

Daisy Ranoe - De Muze van Suze

Suzanne van der Eerden

Creatief copywriter & zakelijk poëet

Jamie Penders - Once Upon A Taste Podcast

Jamie Penders

Host - Once Upon A Taste de Podcast

Type at least 1 character to search