De Chocolademeisjes – Marianne van Lankveld & Rebecca Smeets

De Chocolademeisjes - Once Upon A Taste de Podcast

De Chocolademeisjes – Marianne van Lankveld & Rebecca Smeets

Episode 44
51:15

De Chocolademeisjes – Marianne van Lankveld & Rebecca Smeets

De Chocolademeisjes nemen je mee op reis door de wonderlijke wereld van duurzame chocolade. Als chocolade-experts laten Marianne van Lankveld & Rebecca Smeets je kennismaken met meer dan 400 verschillende smaaktonen die craft chocolade rijk is en de heerlijke pairings met o.a. Whiskey & meditatie. Niet alleen heerlijk, maar ook eerlijk en van topkwaliteit. Want dat is de missie van de Chocolademeisjes: chocoladegeluk voor iedereen – voor de cacaoboer, de chocolademaker en voor jou!

In gesprek met de Chocolademeisjes over Bean-to-bar chocolade, verrassende chocolade pairings & de verfijnde smaken van craft-chocolade. En alle (h)eerlijke & creatieve manieren om duurzame, kwaliteitschocolade te leren kennen. 

Ga naar de webshop van De Chocolademeisjes om heerlijke eerlijke craft-chocolade te shoppen, als cadeautje, bijvoorbeeld voor jezelf, is maar een ideetje. Om een chocoladeproeverij te houden thuis voor je vrienden of bekijk de datums om mee te doen met de workshops en tastings

Krijg jij geen genoeg van chocolade? Luister dan de smaakmeditatie van Eveline van Montfort (of stap op het matje bij Marianne voor de full experience), en aflevering 15 van Once Upon A Taste de Podcast, met Wild Child Cacao.

De chocolademeisjes - chocolade tasting

Listen to the specific part

08:38
Smaakbibliotheek
12:55
Wennen aan kwaliteit
14:41
‘Pure’ chocolade
16:09
Herkomst & Direct-trade
20:33
Rijke smaaktonen

Episode Transcript:

Chocolade Beleving

De Chocolademeisjes organiseren diverse Chocolade-belevingen om kennis te maken met het verfijnde smaken- en kleurenpalet van duurzame, (h)eerlijke craft-chocolade. Ga mee op chocolade-wandeling, schuif aan bij de diverse proeverijen in combinatie met whiskey of wijn, meditatie of creatieve workshop. Chocolade proeven is nog nooit zo leuk (en leerzaam) geweest!

De chocolademeisjes - Taste with colour

Meet your hosts:

Rebecca & Marianne

Founders - De Chocolademeisjes - Craft chocolade webshop

Jamie Penders - Once Upon A Taste Podcast

Jamie Penders

Host - Once Upon A Taste de Podcast

Type at least 1 character to search