Wild Child Cacao

Episode 15
56:33

Wild Child Cacao

In Amsterdam-Noord vlakbij het IJ-plein worden op ambachtelijke wijze 100% ceremoniële cacaorepen gemaakt in Chocolalaland. Van biologische cacaobonen uit de Dominicaanse Repbliek tot potente, pure chocolade drank zoals het tientallen eeuwen geleden al werd gedronken door de Maya’s en de Olmecs.

In deze Podcastaflevering ga ik in gesprek met Malou & Eva over hoe Theobroma Cacao hun leven veranderde, de superpowers van chocolade & ceremoniële cacao.

Wild Child Cacao Proeven

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Wild Child Cacao, neem dan vooral een kijkje op de website. Of volg de avonturen van Malou & Eva @wildchildcacao op Instagram. De speciale Cacaoshaker die we bespreken in deze aflevering is ook verkrijgbaar via de Wild Child Cacao webshop.

Top-Notch Chocolade

Chocolademaker Malou brengt daarnaast onder de naam ‘Macao Movement’ handgemaakte en plantaardige bean-to-bar chocoladerepen (puur, ‘melk’ & wit). Zulke bizar smaakvolle, top-notch chocolade heb ik nog nooit eerder geproefd! Echt een aanrader voor chocolade liefhebbers.

Nog meer Chocolade Genot

Mocht je het leuk vinden om de Smaakmeditatie met chocolade te volgen: Luister dan naar de begeleide Smaakmeditatie van Eveline van Montfort in aflevering #4.1 van Once Upon A Taste de Podcast. Een momentje om te vertragen en met aandacht te proeven.

Wild Child Cacao

Listen to the specific part

10:25
Wild Child
13:24
Ceremoniële cacao
20:35
Love story
30:07
100% cacao

Episode Transcript:

100% Ceremonial grade cacao

Het vakvrouwenduo Malou en Eva zetten deze waardevolle traditie voort doormiddel van cacaoceremonies, cacaotrainingen en een buitengewone smaakervaring. Alles volgens het fine flavor farming principe. Dat dus niet alleen zorgt voor een fijne smaak, moor ook voor een fijne nasmaak.

Wild Child Cacao ceremonial cacao

Meet your hosts:

Wild Child Cacao Malou & Eva

Malou & Eva

Founders - Wild Child Cacao

Jamie Penders - Once Upon A Taste Podcast

Jamie Penders

Host - Once Upon A Taste de Podcast

Type at least 1 character to search