Duurzamer leven met een glimlach – Maartje Bregman

Duurzamer leven met een glimlach – Maartje Bregman

Episode 9
38:29

Duurzamer leven met een glimlach met Maartje Bregman

Ze schreef in 2020 het boek: De kracht van teruggeven en lanceerde dit jaar het online Magazine Happy times, dat bomvol staat met praktische tips, positief nieuws, duurzame merken en impactvolle ondernemers. Om samen duurzamer te leven met een glimlach. Maartje Bregman zet klimaatoptimisme opnieuw op de kaart door positieve, duurzame ontwikkelingen te delen. Want ‘Hoop doet Leven’ en ‘Goed voorbeeld doet Volgen’.

Foto credits: Jamie de Leeuw

* Een van de boekentips die in de podcast worden gegeven zijn de boeken van Babette Porcelijn zoals ‘De verborgen impact’ & ‘Het happy 2050 scenario’. Beide grote aanraders mocht je je op een bekrachtigende en motiverende manier meer willen verdiepen in duurzamer leven.

Mocht je nog meer geïnspireerd willen worden over duurzamer leven met een glimlach door Maartje Bregman, volg haar dan via @lifeofmaart en @happytimes.magazine via Instagram, surf naar Happytimesmagazine.nl of koop haar boek en werkboek ‘De Kracht van teruggeven’.

Maartje Bregman

Listen to the specific part

07:09
Hoezo weet niemand dit?
11:48
Duurzame ambitie
17:20
Duurzaamheid met een glimlach
25:28
Verdriet is de motor van elke actie

Episode Transcript:

Klimaat optimist 2.0

Als klimaat optimist inspireert en motiveert Maartje Bregman jou om zowel goed te zorgen voor jezelf als voor de wereld waarin we leven, door haar eigen reis naar een duurzamer leven met ons te delen. Van plantaardige en verspillingsvrije recepten, fashion & verzorging, tot reizen, politiek & empowerment.

De kracht van teruggeven - Maartje Bregman

Meet your hosts:

Maartje Bregman - happytimesmagazine.nl - Life of Maart by Jamie de Leeuw

Maartje Bregman

Founder - Happy Times Magazine/Life of Maart

Jamie Penders - Once Upon A Taste Podcast

Jamie Penders

Host - Once Upon A Taste de Podcast

Type at least 1 character to search