Phood Kitchen – Sabine Feron

Sabine Feron - Phood Farm - chloe alyshea

Phood Kitchen – Sabine Feron

Episode 39
1:02:58

Phood Kitchen – Sabine Feron

Net binnen de ring, aan de Eindhovense kade vind je ’s werelds eerste aquaponic plant-to-table restaurant: Phood Kitchen. Hyperlokaal, gezond en lekker eten. Plantrijk, broth-based en regeneratief. Rechtstreeks van de ecologische Phood farms op jouw bord, gericht op jouw gezondheid. Farm to table was nooit eerder zó dichtbij, aangezien je eet ín de Aquaponic Farm. 

We schuiven aan bij Sabine Feron. Founder van Phood farm, co-founder van Phood Kitchen en de OG brothmother. In gesprek over alkalische bouillon, voedsel als medicijn & Tai Chi. Want: ‘Inner gardening first!’ 

Er zijn meerdere manieren om Phood farm en food Kitchen te ontdekken. Door middel van de Phood farm tours (ookwel Tour du Boer), proef de seizoenen met het dagverse farm-to-table menu in Phood kitchen of proef het thuis met de goedgevulde Farm boxen.

phood kitchen

Listen to the specific part

02:58
Broth (grand)mother
06:11
Juin
08:58
Alkalisch eten
29:53
Aquaponic Farm
45:19
Inner gardening first

Episode Transcript:

Meet the new Phood Standard

Kom langs en ontdek de wereld van restorative food, bone broth en community farming. Meet the new Phood Standard. Dé plek waar vers, puur, onbewerkt eten de nieuwe norm is. Waar je komt om te herstellen en de seizoenen te proeven.

phood kitchen-broth bowl-chloe alyshea

Meet your hosts:

Sabine Feron - Phood Kitchen

Sabine Feron

Founder - Phood Kitchen - Phood Farm

Jamie Penders - Once Upon A Taste Podcast

Jamie Penders

Host - Once Upon A Taste de Podcast

Type at least 1 character to search