Smaak & sensualiteit – Taneesha Sijmons

Taneesha Sijmons

Smaak & sensualiteit – Taneesha Sijmons

Episode 22
53:17

Smaak & sensualiteit – Taneesha Sijmons

In deze aflevering van Once Upon A Taste de podcast ga ik in gesprek met Taneesha Sijmons. Over hoe het gebruik van al je zintuigen binnen én buiten de slaapkamer en ‘pleasure through food’ elkaar kunnen versterken. Ze is coach op het vlak van sensualiteit, relatie & intimiteit, dansdocent, erotisch artiest en performer. Taneesha begeleidt en bekrachtigd individuen en koppels naar verdieping van zowel de relatie met zichzelf en elkaar als met het lichaam, seksualiteit en sensuele expressie. Want genot is ons geboorterecht en Taneesha baant een weg voor je vrij om je sensuele kracht te bevrijden en terug te winnen. Schaamte en angst los te laten en je zelfverzekerder te laten voelen door uitdrukking te geven aan je sensualiteit.

Als je dit verder wil gaan ontdekken, neem dan vooral een kijkje op de website van Taneesha Sijmons en volg @thesensualjourney en @themultifacedwomxn op instagram. Dankjewel voor het luisteren en tot de volgende aflevering van Once Upon A Taste de Podcast.

Body Taneesha Sijmons

Listen to the specific part

05:20
Smaak als onderdeel van pleasure
11:08
The sensual diner
46:21
Durven genieten
51:29
De keuze om te genieten van het leven

Episode Transcript:

Sensualiteit

Sensualiteit is afgeleid van het Latijnse woord ‘sensualis’. Wat vrij vertaald betekend: Genot ervaren door het prikkelen van al je zintuigen - the senses. Zintuigelijke waarneming en dus sensualiteit, is enorm van toepassing bij intimiteit en seksualiteit. Netzoals bij proeven, eten en hoe we smaak ervaren. Maar sensualiteit kan ook een prachtige manier zijn voor hoe we de rest van ons leven ervaren.

The sensual journey

Meet your hosts:

Portret Taneesha Sijmons

Taneesha Sijmons

Intimiteit-, relatie-, & sensualieitscoach - Erotisch artiest & performer

Jamie Penders - Once Upon A Taste Podcast

Jamie Penders

Host - Once Upon A Taste de Podcast

Type at least 1 character to search