Queen of Cornichons – Mignon Nusteling

Queen of cornichons - Mignon Nusteling

Queen of Cornichons – Mignon Nusteling

Episode 34
58:32

Queen of Cornichons – Mignon Nusteling

Een kunstenaar met een succesvol Instagram account is niet per definitie een vlogger óf een influencer. Aldus Mignon Nusteling. Maar de invloed van haar excentrieke performance art, waarmee zij maatschappelijke thema’s zoals ethiek, feminisme, neurodiversiteit, cultuureducatie en zelfontwikkeling onder de aandacht brengt en bespreekbaar maakt, is absoluut niet onopgemerkt gebleven. Menselijkheid en authenticiteit tot kunst verheven. Ook bekend van de Alle eerste dingen podcast, studio stout en de kunstkaart. Ambassadeur van de vegan frituurcultuur en Queen of Cornichons, Mignon Nusteling!

Een inkijkje in de smaakbeleving van Mignon Nusteling en de rituelen & tradities die zij voor zichzelf gecreëerd heeft omtrent smaak. In gesprek over haar culinaire opvoeding, cornichon confessions en empatisch eten. Maar we gaan ook de diepte in over de persoonlijke impact van anosmie (proeven met reukverlies) & de smaak van neurodiversiteit.

Voor meer vegan food hacks, augurkenliefde en wijn snobbisme volg @mignonnus op Instagram. En shop de smakelijke kunst van Mignon Nusteling hier. 

Uiteindelijk is deze podcast natuurlijk ook een groot smakelijk excuus om met mensen om tafel te gaan die mij in het bijzonder enorm boeien. Via Mignon ben ik terechtgekomen bij het Buitenhotel waarvan Chef Dennis in aflevering #8 van Once Upon A Taste te gast was.

 

Mignon Nusteling Bram Ladage

Listen to the specific part

12:47
Culinaire opvoeding
18:49
Cornichon Connaisseur
26:05
Smakelijke inspiratie
33:02
Frituur Cultuur
39:09
Samefooding

Episode Transcript:

Lekker luisteren

Je kunt nog uren luisteren naar Mignon in de ‘Alle eerste dingen podcast’ met co-host Marco Dreijer. In het bijzonder de afleveringen over wijnproeven, naar de markt gaan, foodtruckfestivals en all-you-can-eat restaurants kan ik - om in het smaakthema te blijven - van harte aanbevelen. Ook de Kerstspecial van Damn honey de podcast met Mignon en Sara Shawkat zou ik op je must listen lijstje zetten, ookal is het hoogzomer!

Kunstenaar - Mignon Nusteling

Meet your hosts:

Mignon Nusteling Konijnenvoer

Mignon Nusteling

Kunstenaar, illustrator & Cultuurinfluencer

Jamie Penders - Once Upon A Taste Podcast

Jamie Penders

Host - Once Upon A Taste de Podcast

Type at least 1 character to search